Moderátoři: smith
tak aj ja rád kupím 50kč 1948 sA 1-9 v UNC
vopred dakujem
ja som tiež ešte nevydel ani nepočul,ale čo ak?nemate nazvyš?
Neviděl, nemám, mít nebudu.
Stejně bych to viděl u 1000 Kčs 1945 s. D, perforované jsem nikdy neviděl
Sháním tyto bankovky v jakékoliv zachovalosti. NABÍDNĚTE !!!!!
Jedná se o Bhutan z let 1974 a 1978 Pick č. 2-4
Dále hledám Bhutan
Pick 10 (1981, 50 Ngultrum)
Pick 11 (1981, 100 Ngultrum)
Dále všechny hodnoty emise 1981(Pick5-11) se sériovým písmenem Z.
O všechny tyto předchozí bankovky mám zájem i v horším stavu z oběhu!!!
Případně hledám i tyto bankovky(vydání 1985 a novější) jen tyto série a UNC stavu:
10 NGULTRUM (serien D2)
10 NGULTRUM (serien D😎
10 NGULTRUM (serien DC)
10 NGULTRUM (serien DD)
20 NGULTRUM (serien EC)
50 NGULTRUM (serien FA)
50 NGULTRUM (serien F😎
100 NGULTRUM (serien GA)
Nabídněte s cenou, DÍKY ! ! ! 😉 😋
(2002martin@seznam.cz)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Sháním tyto bankovky:
500,- Kč 1997 UNC nebo AU
2000,- Kč 1996 a 1999 UNC nebo AU
1000,- Kč 1996 UNC
na sérii nezáleží.
Předem děkuji za nabídky.
P. S. Mám prakticky všechny ostatní české bankovky, zájemcům vyměním /výměnu upřednostňuji, ale rád zaplatím ;-) /.
Ostatní bankovky /a mince/ které mi chybí najdete na http://www.bankovky-a-mince.blog.cz/
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Všechny má v eshopu Klim, většinou s 10% přirážkou. Přijde mi to rozumné, za méně by se tyto starší nominály v UNC sháněly asi docela špatně.
Děkuji za info, ale vzhledem k tomu, že k tomu obchodu /Klim/ mám jistý odpor, vzhledem k podle mne přehnaným cenám /třeba tady chce 2200,- Kč za 2000,- Kč 2007, jen u těchto bankovek, i když jiný ročník, než chci/, tak si je tam nekoupím. Buď se mi ozve někdo tady, nebo se mi poštěstí v bance. Všechny UNC /i vzácnější, třeba 200 1993, 500 a 100 1995/ jsem dříve či později dostal právě v bance za cenu nominálu. Jen ne vždy jsem s sebou měl dost hotovosti /mohl jsem mít za nominál i 5 a 1 K 1993 UNC.../ a tak jsem o některé přišel... Nebudu dávat Klimovi 200,- Kč zdarma. I tak Vám děkuji.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.