Moderátoři: smith

LUBOMIR PP

Uživatel
#431 - 5. 7. 2011, 16:58

Dobry den,nemate niekto napredaj 100 korun 1920 na stave a serii nezalezi.
Dakujem a ponuky s fotom zasielajte na LUBOMIRPP@centrum.sk

MMER3

Uživatel
#432 - 23. 7. 2011, 15:07

Nemáte náhodou někdo 1 000 000 jug. dinárů (s chlapcem, pokud vím, tak jiná ani nebyla). Dále opakuji dřívější poptávku na 5 a 10 tis. slov. tolarů, příp. i 10 tis. it. lir. Nově by mne zajímala 5 000 srb. dinárů /mám už celou emisi, ale tuhle mám ve stavu 3, rád bych UNC - 1-, tu trojku můžu i postoupit dál/.
Předem děkuji za nabídky. P. S. Chytré komentáře typu "to najdeš určitě na Aukru" děkuji, nechci.

Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

Dracek

Uživatel
#433 - 23. 7. 2011, 16:08

můžeš si vybrat kus 250Kč(nebo obě za 400Kč) v běžném oběhovém stavu(a dokonce série ZA za cenu béžné série)
mám navíc i jednu o něco trochu lepší, ale ta je už za 400Kč...
Poštovné doporučeně 30Kč
🙂

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

MMER3

Uživatel
#434 - 23. 7. 2011, 16:20
můžeš si vybrat kus 250Kč(nebo obě za 400Kč) v běžném oběhovém stavu(a dokonce série ZA za cenu béžné série) mám navíc i jednu o něco trochu lepší, ale ta je už za 400Kč... Poštovné doporučeně 30Kč 🙂 ...

Děkuji, nechci. O ceně mám, a to prosím pěkně podloženě, jiné představy. Loni jsem jí pustil v lepším stavu za 70,- Kč, protože jsem jí týden před tím viděl za 50,- Kč v ještě lepším, ale tu jsem už nestihl a pak už nebyla. Tehdy mi toho chybělo hodně a čekal jsem na další příležitost, teď je v podstatě poslední. Katalog jí vidí na 20 USD ve stavu UNC!!! V tomto mezi 0,5 - 4 USD. 250,- Kč je nepovedený žert. I tak děkuji.

Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

MMER3

Uživatel
#435 - 23. 7. 2011, 16:21

P. S. Jugoslávii na série nesbírám, takže mi to je celkem jedno.

Dracek

Uživatel
#436 - 23. 7. 2011, 16:49

Věřit katalogu kde jsou zcela nereálné ceny oproti realitě trhu je minimálně úsměvné(tvými slovy nepovedený žert?!), pokud se v UNC (Pick120) občas na ebay tato zachovalost ukáže, pak je cena většinou kolem 35-50€. Pokud budeš brát světový katalog Pick jako nějaké cenové "dogma", mnoho bankovek nemáš šanci nikdy koupit.
Opět se tu jen ukazuje, že nemáš přehled o cenách materiálu, který poptáváš(ostatně ukázat to byl i víceméně hlavní důvod, proč jsem na poptávku reagoval, žádnou koupi jsem tu od Tebe nečekal...). 😃

MMER3

Uživatel
#437 - 23. 7. 2011, 16:52
Věřit katalogu kde jsou zcela nereálné ceny oproti realitě trhu je minimálně úsměvné(tvými slovy nepovedený žert?!), pokud se v UNC (Pick120) občas na ebay tato zachovalost ukáže, pak je cena většinou kolem 35-50€. Pokud budeš brát světový katalog Pick jako nějaké cenové "dogma", mnoho bankovek nemáš šanci nikdy koupit. Opět se tu jen ukazuje, že nemáš přehled o cenách materiálu, který poptáváš(ostatně ukázat to byl i víceméně hlavní důvod, proč jsem na poptávku reagoval, žádnou koupi jsem tu od Tebe nečekal...). 😃

Ad 1 - většina bankovek /a vlastně i mincí/ je v Picku přeceněných. Mohu doložit na stovkách konkrétních případů z mé sbírky. Ad 2 - tuhle konkrétní bankovku jsem už viděl prodávat několikrát /tenkráte jsem čekal ještě na lepší cenu/ a vím, že v tomhle stavu se prodává daleko levněji, jen já na ní moc nemám štěstí. Nedělám si u ní zálusk na UNC, ale v tomhle stavu jsem přesvědčen, že jí do stovky seženu. 250,- Kč je nereálné. Krom toho bych rád o trochu lepší stav, tohle už je na mně celkem dost. To bych bral u starších kousků.

smith

Moderátor
#438 - 23. 7. 2011, 16:55

Draku...... má to zmysel? Je to hádzanie hrachu o stenu....

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

MMER3

Uživatel
#439 - 23. 7. 2011, 17:00
Draku...... má to zmysel? Je to hádzanie hrachu o stenu....

Zajímavé je, že na rozumných nabídkách se vždy shodnu. Čím to je, že z nabídek kolegů zde si nevyberu prakticky nic a na Dracka to tak dělá (špatný!) dojem, že koupit ani nechci, zatímco jinde se to jimi jen hemží? Za poslední 2 týdny jsem za bankovky a mince utratil několik tisíc korun. Tolik bylo rozumných nabídek. A to prosím od lidí, kteří se v tom pohybují, ne že bych někoho "napálil." Skoro si říkám, kdo to sem /na sběratel.com/ za posledních 2 a třičtvrtě roku přišel. Když jsem tu byl poprvé, bylo tu prostředí daleko přátelštější a debata věcnější /všimněte si, že tu z vás jsem nejdéle!/.

Dracek

Uživatel
#440 - 23. 7. 2011, 17:02

MMER3 napsal/a:

...
Ad 1 - většina bankovek /a vlastně i mincí/ je v Picku přeceněných. Mohu doložit na stovkách konkrétních případů z mé sbírky. ...

mohl bych uvádět stovky případů, kde za katalog není šance koupit(ba často ani za násobky cen v katalogu a to i na novělších bankovkách) 😃

Smith: asi mám dnes hravou náladu - neprší, sluníčko svítí a nějaký MMER3 mi to pokazit nemůže... 😋

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.