Moderátoři: smith
to Senfi Senfi : procitej si prispevky poradneee 😉 😉
ted si nemohu vzpomenout , ale kosi tady je byvalej prazskej taxikar,myslim mischel nebo kdo, ten by nam ted dal
Pokud vím, tak na Aukru byly ceny poměrně "přes" - tj. UNC/0 za 3200, pak něco kolem 3500 ...
tyhle jsem jinak v oběhových stavech nikdy moc neviděl, většinou vždy UNC nebo 1. Nejběžnější G/A, méně běžná E/B, velmi málo viděná E/C
to Šenfi +mike: taxikáři posledních 10let, to jsou už jen socky, ať jezdí kdekoliv v čr, včetně Prahy! A mike+ Šenfi, také nemám rád venkovské balíky a nikde to neříkám nahlas! 😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
mischel13 napsal/a:
to Šenfi +mike: taxikáři posledních 10let, to jsou už jen socky, ať jezdí kdekoliv v čr, včetně Prahy! A mike, také nemám rád venkovské balíky a nikde to neříkám nahlas! 😉
neboj, děláme si jen srandu 😉 😃
aááá Šenfi dostane na budku 😆 😁 😈
ještě že nebydlím v Praze, mohl bych se urazit...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Já jezdil "dročku" po Praze 1995-2000 a to ještě šlo. Dneska "raději" jsem bez práce, než sedět denně 20hodin v autě a vydělat totéž, co má tady "ukáčko" za 12hodin!!!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Helichrysum napsal/a:
Tak si z mého chudého doktorantskýho platu zkusím na jednu našetřit 🙂 🙂
Á, kolega! 😉 To jsi na tom dobře, za mně bylo stipendium 4.000 a pak 5.000 (a pak konec a šup na externistu!) Nemyslel jsem to zle, chtěl jsem tím jenom říct, že numis je v UNC levnější než katalog. Asi to tak nějakou dobu potrvá.
Mimochodem, za mně to s tím šetřením bylo asi takhle: ke stipendiu práce na disertačce a práce, aby se člověk uživil, což znamenalo žádný čas na utrácení peněz (a malé nároky na jídlo, protože při tom shonu nebyl na jídlo ani čas ani nebyla chuť), takže se hodně našetřilo. Buď rád - já jsem musel našetřit hlavně na to, abych měl z čeho žít rok na vojně, to u tebe odpadá! 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.