Moderátoři: smith
Jojo, ten můj "mauricius" je ze stejné emise bonů(IV.emise z léta 1960), jako 71,50Tkčs, takže třeba jako 50/1919 v UNC! 😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Dracek, prosim Ta, ak nemas co ponuknut nereaguj. Tvoje domnienky ma nezaujimaju. Nie je to do aukcie a je mi jedno co si myslis. Mam poptavku a bud niekto bude mat zaujem ponuknut alebo nie, Teba to zaujimat nemusi. Mam normalny seriozny dopyt ktory je jasny.
Mischel, zacat niekde kompletizovat musim, takze aj jeden kus z malych nominalov. Prosim posli ponuku na mail. Dakujem.
NumizmatSR: Na co budu či nebudu reagovat nebo o co se zajímat, to si rozhodnu sám a Tebe se ptát zrovna určitě nebudu. Pokud Tě něčí názor či reakce na foru nezajímá, tak si to nečti, nikdo Tě také nenutí.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Vieš, asi potrebuješ na všetko vždy a všade reagovať...Nepotrebujem sa tu s Tebou hádať, ani ja Ti nekomentujem Tvoje dopyty alebo tie pliešky pod klinec čo dávaš do chlubírny.
Vím sice, že vám tady nějaký MMER3 asi vážně moc nechyběl, ale sleduji tu vaše diskuze delší dobu a když vidím tohle, tak si nemohu odpustit jednu poznámku. Vždy, když řešíme cokoliv, co se týče sběratelství, tak bychom měli mít na paměti jednu zásadní věc a sice tu, že sbíráme především (pokud nejsme především obchodníci, ale skuteční sběratelé) pro radost a proto, že nás to baví, čemuž jakékoliv hádky zcela odporují. Proto považuji toto - bez ohledu na viníka nebo příčinu - jako postup proti smyslu toho, proč vůbec sbíráme a to, jak jistě uznáte, nemá cenu. 😉 Hezké Velikonoce všem.
A abych něco také poptával (aby neměli administrátoři nutkání mi to ze zcela objektivních / 😉 / důvodů smazat, tak uvedu, že pořád sháním (ve stavu 4 a lepším) bankovku 500,- Kč z londýnské emise a z r. 1944. Na sérii mi nezáleží.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Ja som to myslel ako podpichnutie :-)
Docela dost mi tu chybí "facebookové" tlačítko "To se mi líbí," takže musím slovně - myslím, že všichni vidí, že Vy jste s tím nezačal, Vy jste byl jen v danou chvíli posledním v tom "vlákně," takže proto ta citace ;-) Sice mi osobně také přijde zvláštní chtít na ukázku jen UNC, ale souhlasím s Vámi že je to sekce o poptávce bankovek, takže správné komentáře jsou pouze dvojího typu - poptávka a nabídka (v reakci na předchozí poptávku). Polemiky a hádky patří spíše jinam. I proto jsem můj komentář doplnil o poptávku, abych z této své teorie nevybočil. Takže i tady si něco napíši a zůstanu u čs. bankovek - omylem se mi zatoulala na burze mezi prodejné bankovky moje jediná 25,- Kčs z r. 1958. Kdyby jí tedy někdo měl (stav 3+ a lepší), budu rád za příp. nabídky. Pro nevysokou hodnotu bych jí raději koupil společně s další bankovkou/dalšími bankovkami nebo mincí/emi (vizte moje stránky v podpisu). Výjimku tvoří stavy AU a UNC, kde už se dá uvažovat o samostatné koupi (při slušné ceně).
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
uz sa podarilo predat tu UNC(?) tuzex 100-ku z 1987? 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.