Moderátoři: smith
Pánové, to jsem zase kamsi šlápnul! A mohl jsem čekat, že si na tom zgustnete! 👿
Řeč byla o cenovém rozdílu 50 korun a vy na mně hned 50 korun z roku 1964 a nejvzácnější série v UNC... Nechtěl jsem mikea nijak nakrknout, ale sběratelství je v jistou chvíli na jisté úrovni prostě něco, co chci, za něco, co chci víc! A cenový level nehraje roli - takže třeba buď nová střecha na baráku nebo hnědý legionář! Nebo 1-2 krabičky cigaret nebo levnější bankovka 😉
Jirko, až budu na skok v Praze, vím, kam se mám od tebe nechat pozvat na oběd - udržuj laťku! 😉 (A k mischelovi se půjdu dojíst, kdyby mi plná ústa zážitků nestačila.) 😉
Jasně majkle, dopoledne jsem v mateřské školce a odpoledne Tě dovedu do Thomayerky(nemocnice) na vypumpování žaludku, po tom Jirkovo obědě a odešlu směr Brno! 😁
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Hele, nechejme toho - nemůže to tady někdo od 766 do tohoto příspěvku smazat? Holt není každý den posvícení...
no prave jsem ty extremy vybral schvalne, aby byl patrny ten rozdil ...
Nedavno jsem totiz cetl clanek, kde psal nejaky filatelista, ze prestal pit vino, aby mel vice penez na znamky ....
tak jsem se tomu zasmal, protoze jsem si predstavil, kolik toho vina musel vypit, aby mu zbyly penize na znamky.
Treba 1x krabicove za tyden, to by toho asi moc nenakoupil. Ale treba si daval kazdy den lahvinku Châteauneuf-du-Pap, tak potom uz by to byla penez hromada. Proto jsem nemohl nereagovat na majkluv prispevek 😉
Jinak souhlas, promazte to, je to uz mimo tema ...
Nevím jak ostatní, ale já jsem v začátcích na některé bankovky našetřil prostě tak, že jsem byl pár dní bez večeře. Tělu to prospělo a z bankovky mám radost dodnes.
To už muselo byť veľmi dávno... 😁 😁 😁
I ty, Brute? Já snad vyhlásím soutěž o nejvtipnější reakci na ten můj nešťastný šproch! Miciko, před případnou další opekačkou budu držet dlouhou dietu. Bude to mít tři důsledky - všechny příjemné. "Znormální" se mi postava, něco málo ukořistím na aukci a tobě posléze z hladu vyjím chalupu!
Ať už to uzavřeme a vrátíme se k tématu: rád bych slečně na obrázku nadělil bratříčka. Kdyby měl někdo navíc podobně hodně neznatelný přetisk na pětikoruně (to na té koruně je extrém, nemusí být až tak moc neznatelný), v UNC nebo slušné 0, příp. 1, rád odeberu. Na ceně se jistě domluvíme.
Kto povedal, že ťa opäť pozvem? A hladného....
A takú prkotinu pýtaš. Si dám urobiť razítko a spravím ti pretisk, aký chceš, aj červený. 😁 😁 😁
Mám standardní razítko, zkusím to nějak vyprat, abych vyhověl 😃
BTW - jsem po večeři, žádné pěkné bankovky teď totiž nejsou na obzoru... 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.