Moderátoři: smith
Ja by som mal pre zmenu zaujem o casopis bankovka. Ktorekolvek vydania.
Já bych s dovolením hledal taky. Články o čs. bankovkách; svět je mimo můj obor.
Šenfi, jestli bych mohl specifikovat (teda jestli ta nabídka platí i pro mně):
- článek o slovenské jednokoruně (autor Zajíček)
Není v nějakém čísle článek o perforaci NEPLATNÉ? Něco se mi plete, že někdy dávno takový článek vyšel. V Notafilii není, v pamětních číslech taky ne. Tak zkouším aspoň tady.
o perforacích píše Bartůněk v Bankovce 1/1972, ale je to jen obecné info ve stylu jako uvádí Karasziewicz v a anglické anotaci. Ta rozstříhaná 1 Ks je, tuším, v Notafilii, ale ještě to raději projdu.
O tej korune je pisane v pamatnom subore prednasok k 15 zjazdu cns ppp. Plus tam je odkaz na cas. Bankovka 6,20 1975.
Šenfi, neexistuje někde přehled obsahů všech čísel té Bankovky? Dost by to pomohlo - takhle tahat odkazy z jiné literatury (+ vzpomínat, co kdo kde kdy slyšel nebo viděl) je celkem na houby. 😕
určitý soupis je v Bajerovi, jinak co vím, tak seznamy článků existují snad pouze pro Notafilii a SZ.
článek o Slovensku v tomto čísle sice je, ne ale o nevydané 1 Ks, ale o nevydaném 2. vyd. 50 Ks/40 (zelená 50)
A šlo by ten článek o II. vyd. 50 Ks naskenovat a poslat na mail? Předem veliké díky!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.