Moderátoři: smith
Děkuji za informaci. Už jsem měl strach, jestli jsem nekoupil špatně (koupil jsem před nedávnem pětistovku i s poštovným za 6 € v UNC). Já poněkud katalogy doplňovat nestíhám, takže mám pořád na svět SCWPM 2010 (mince doplňuji průběžně, bankovky výjimečně).
Co se 200 DDM UNC týče - také mne to napadlo. Nicméně setkal jsem se už mnohokrát třeba s mincemi, vydávanými jenom pro sady nebo jenom ve stavu proof, které byly reálně v hodně bídném stavu, u bankovek tyhle "nevydané" tolik nesleduji, tak tam si teď nic nevybavuji, ale nedivil bych se tomu. Každopádně o ni mám zájem v UNC i v horším stavu, stejně jako o stovku, padesátimarku a desetimarku. Tou pětistovkou jsem vlastně začal ;-)
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Kúpim:
20 Kč 1994 s.B01
50 Kč 1994 s.B01
1000 Kč 1996 s. C01
1000 Kč 1996 s. D01 (možná aj iná séria, nie len 01)
1000 Kč 1996 s. E01 (možná aj iná séria, nie len 01)
1000 Kč 1996 s. F01
2000 Kč 1999 s. B01
5000 Kč 1999 s. B01
woodhaven718@gmail.com
Ďakujem za ponuky. Platba na český účet, pošta na českú adresu.
Koupím oficiální faksimile ČNS PP (= ne barevnou kopii, oboustranný výtisk z tiskárny ani nic podobného) poukázky 10 K Zemské banky království českého. mnovak55@volny.cz
Zdravím všechny kolegy. Poptávám z důvodu doplnění specializované sbírky 3 série 100 Kč 1989 a to s. A 34, A43, A50. Zakoupím, nebo vyměním za jiné vysoké série, nejlépe ve stavu UNC. Předem děkuji všem, kterým nezáleží na jejich séreí a kteří ji nabídnou k výměně či prodeji.
Kúpim bankovky severnej Európy (Škandinávia, Island,...)a EUR bankovky v stave UNC. Ďakujem.
Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zdravím a obracím se s poptávkou následujících bankovek pro doplnění sbírky: 1000 Kčs 1985 český kolek lepený + tištěný, 500 Kčs 1973 český kolek, 100 Kčs 1961 slovenský kolek, 500 Kčs 1973 slovenský kolek. UNC nepoptávám, pouze oběhové v solidním stavu. Děkuji za nabídky spacula@seznam.cz
Již v minulosti jsem od Vás poptával nějaké série 100 Kč 1989. Čas pokročil a k dokončení specializované sbírky chybí už jen 2 kusy a to s. A 34 a A 50. Proto prosím zde přítomné, kterým nezáleží na čísle série o možnost výměny za jinou sérii této bankovky, samozřejmě ve stavu UNC.
Mockrát díky za případnou výměnu.
Pro dokumentační účely bych rád poptal některé RU bankovky s falešnými znehodnocenými kolky. Jde mi o jiné nominály než 100 K, ideálně 10 K a 1000 K. Stav bankovek nemusí být UNC ani aUNC, ale přehyby by neměly být prodřené. Bankovka by měla být neupravovaná, nežehlená, nenatržená, nezašpiněná (= chci, aby vypadala slušně v albu). Kolek u 1000 K s přetiskem "Timbre Faux" nebo nějakým víceřádkovým přetiskem. Jiné kolky znehodnocené jinak než škrtem tužky nebo čtvercovým razítkem BÚMF.
no dle té specifikace s hodne velkým štěstím možná jednu za pár let...
pokud chceš pravá razítka tak ten požadavek na stav mi přijde u těchto věcí už trochu přehnaný(vzhledem k výskytu a stavům oběhovek této doby vůbec) 🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Dráčku, jak se spolu často neshodneme, tak tentokrát s tebou budu vyjímečně souhlasit. Sleduju tvoje příspěvky ohledně přetisků a razítek na Jugoslávii a všímám si, jaké je tam množství padělků a "novotvarů". Podobné to bude určitě i na RU - levná RU bankovka, novodobý kolek a na to nějaké "bramborové" razítko. S oběhem máš určitě taky pravdu. Asi největší šance je u 1000K, tam by se nějaké novodobé dodělávky falešnými razítky asi moc nevyplatily (a novodobě padělat kolek taky není nic jednoduchého). Přesto, kdyby někdo něco, co vypadá solidně v albu a není upravované, měl, budu rád, kdyby se ozval.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.