Moderátoři: smith
Zkusím být méně náročný než posledně. Neměl by někdo volný 1 kus 10 K/1942, série A, neperf. v UNC?
Zdravim ve spolek
nemate nekdo na vic na prodej 100korun 1961 s.X ve stavu UNC
Vim ze to pro nekoho je bezna bankovka , ale me ve sbirce chybi , jsem nenarocny .
Predem Dekuji
Také zdravím. Pro doplnění své sbírky bych zde poptal:
10 K 1904 - lepší 2 či 1
50 K 1902 - 2 možno i 3
200 K 1918 serie B - 2 možno i 3
1000 K 1902 bez přetisku - 1 či lepší
1000 K 1902 kolek - 2 možno i 3
děkuji za nabídky jiri.vrzak@seznam.cz
koupit to problém nebude(nejde o rarity), spíše to je o tom co jsi ochoten zaplatit...
zrovna v sobotu jsem měl u obchodníka v ruce velmi pěknou 10K 1904 ve stavu 1 s jedním velmi lehkým přehybem v polovině(což tak pěkná se moc neukazuje, chvíli jsem o ní uvažoval) popsanou prodejcem jako stav 0 za 2000Kč, stejně tak 50K1902 se ve stavu kolem 3až 3- ukazuje kolem 3000Kč relativně pravidelně, ale ve stavu pěkná 2 to už bude dost těžší a také celkem drahé
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Chápu a doplňuji tedy že jsem měl představu (u těch nahozených stavů) strop tak 1t - 1500,- za kus (ale ne vše z jedné výplaty 😉
P.S. takže slevit na stavech ...
10K1904 ve slušném stavu 2-3 nepotrhanou za několik stovek když nebudeš spěchat najdeš, u 50K1902 to bude trochu horší, neb i ve stavech kolem 4/4 ji pod 2000Kč již prodávat dlouho nepamatuji
je to vždy otázka zda připlatit nebo slevit ze stavu a není jednotná odpověď(co člověk to názor)
za sebe obecně u dostupnějších asi lépe připlatit si rozumně za lepší stav(reálný stav!), u těch vzácnějších s menším výskytem někdy i zvolím slabší stav, ale jen za dost rozumnou cenu(abych při pozdějím prodeji až seženu lepší neprodelal či jen velmi málo)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
No první asi rok-dva jsem měl strop 400,- a i tak jsem zkompletoval pěknou kolekci, 2014 jsem se posunul někam na 600,- a mimo I a II.em. 1919-1923 jsem "katalogovou sbírku" (někde tu tento termín padl) myslím celkem zkompletoval. (jasně přetisky RU, stavy 4, atd.) - teď se tedy zaměřím na zdlouhavou výměnu a chybějící...
Koupím jakékoli množství papírových rublů RF v kurzu:
CZK:RUB - 10:1
Nabídky zasílejte na mail v profilu, platím hotově.
P.S. Upřesňuji: 10 CZK za 1 kg RUB 😃 😃 😃
Ahojte, chtěl bych se Vás zeptat jestli nemáte někdo k prodeji nějaké německé marky - bankovky SRN ? Popř. nevíte někdo o nějakém kamenném obchodě, kde by marky prodávaly? Nějak nemůžu žádný obchod najít, všude mají akorát předválečné anebo válečné marky - ale "západní marky" z roku cca 1980 nemůžu sehnat.
Děkuji.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.