Moderátoři: smith
Koupím bankovku 100 rublů 2015 Krym a 100 rublů 2014 Soči.pouze UNC. díky za nabídky. pište na pavel.krob@seznam.cz
Zdravím,
poptávám hladovou korunu v pěkném stavu.
koupím české 2000/96 a 5000/93, pouze v N
Koupím perforované: 10/1986, 20/1988, 50/1987, 100/1961, 500/1976, 1000/1985 - ve stavu N. Ideálně celý set - prosím nabídněte na zdenek.zara@email.cz
Mal by niekto záujem o kúpu zbierky (v celosti)? Bankovky sú na
mojazbierka.sk, album pod zberateľom maxton....
Dobrý den,
po několikaleté pauze obnovuji sbírku bankovek. Má někdo z vás tip, kde v Brně a okolí sehnat československé bankovky za nepřemrštěné ceny? Pro začátek mám takový plán, že bankovky do r. 1953 pořídím v horší kvalitě a běžných sériích, klidně i s perforací. Tím si nejprve sbírku co nejvíce zkompletuji a pak bych postupně obnovoval za lepší kusy.
Případně kdo z vás může poslat na mail seznam svých přebytků? Ideálně Brno a okolí, ale možný prodej i korespondenčně.
Momentálně poptávám tyto bankovky : Rakousko - Uhersko s kolkem ČSR, ČSR I. a II. emise (běžně dostupné bankovky, ne unikáty), 5000 K Protektorát 1944 i 1920 s přetiskem, 500 Kč 1945,5000 Kč 1945, 50 Kč 1948, bankovky ČSSR s kolkem SR. Ale můžete nabídnout i jiné.
Stav a perforaci zatím neřeším (u dražších může být klidně 3 a horší), jedná se mi o co největší kompletnost sbírky a dál se uvidí. Asi řeknete, že cpát peníze do bankovek horší kvality nemá smysl, ale mám to pouze pro zábavu, ne pro kšeft nebo investici.
Za nabídky děkuji předem.
Klimuv shop ma docela hodne v nabidce, to ti ale asi nerikam nic objevneho
http://filatelie-klim.com/cz/shop/notafilie?resetFilter
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.
Dobrý den, mám nějaké přebytky jak ve stavu N, tak i horších. Email máte skrytý, tak pokud máte zájem, kontaktujte mne na zdenek.zara@email.cz zašlu Vam seznam.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.