Moderátoři: smith
Lopezi, posli mi cislo aukce (mail mam v profilu).
Ono je to úplně jedno-může to být jakákoli aukce.
Stránka rozkliknuté aukce(jakékoliv) má jiný,nový vzhled-a k tomu ta zmršenina.
Myslím tím ten nesmysl v kolonce na vepsání částky,který tam dříve nebyl.
Obrázky:
Mas to Aukro okno pres celou obrazovku, nemas tam nejakou postranni listu?
Nebo zmensi pismo (CTRL-), tim by se to melo spravit.
Jéžišmarjá...taková blbost-co já jsem to za vola!! 😲
Tak tímhle jsem si vysloužil hrdý titul "BLB MĚSÍCE"!! 🙄 👿
Numismat: Díky moc!!
No, tak já mám zase poslední týden jiný problém. Po pár vteřinách prohlížení Aukra mi vpravo zmizí postranní lišta na posouvání stránky. Tak z toho vyběhnu, vrátím se zpět, chvíli to jde a stane se to zas. Protože mi to dělá i v práci na počítači to samé, tak jsem to napsala Aukru. Ty mi napsali, že jim to funguje správně, ať zkusím jiný prohlížeč 🙄 🙄 🙄
Známý, co je ajťák mi poradil, ať také změním prohlížeč, že tohle dělá Google chrom. Nevím, co v posledním týdnu proběhlo za aktualizace Chromu, ale docela mne to s........... štve...
korunka: taky bych doporucil zmenit prohlizec...
už jsem zkusila Firefox a stejný problém......
Teď zkouším Microsoft Edge a zatím to jde..... divné ale je, že makali na změně vzhledu stránek a ten problém trvá zrovna tento týden. Tak nevím, no... myslím si, že to bude mít něco společného s tou aktualizací jejich stránek a některé prohlížeče s tím mají asi problém... Ach jo, proč se pořád něco mění? Já bych byla raději, kdyby to nechali stejné, jako to bylo. Člověk si zvykne a oni to překopají 😞
korunka: Firefox mi funguje dobře, v Chromu se mi vubec nezobrazuji fotky (coz je mi jedno, kdyz ho nepouzivam. Proč se pořád něco mění? Aby nam nezakrnely mozky asi... Taky bych byl radeji, kdyby misto faceliftu radeji odstranovali chyby. V tom tak aktivni nejsou.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.