Moderátoři: smith
Firefox / Firefox Nightly me funguje na Aukru bez problemu, jen ty mince jsou tam cimdal serednejsi. Ale to asi sebelepsi prohlizec nespravi 🙂
😆 😆 😆
PS: no, ony i ty ceny jsou v poslední době nějaké divoké 😉
S tou lištou vpravo mi to také občas udělá,ale pomůže F5.
Aha, děkuji za tip!!
V mozille stačí kliknúť na obnovenie stránky . Je to dobré aj preto lebo niekedy ide čas inak na aukre a na PC..
Obrázky:
Cui bono? , Cui prodest?
Tak ta klávesa F5 funguje na tu zmizelou postranní lištu skvěle. 😉
No, ještě bych, ale potřebovala poradit s jedním problémem, co se mi objevil pro změnu včera. Mně už z toho asi klepne. Zase pro změnu když jsem na nějaké stránce s aukcemi, vlezu do nějaké konkrétní aukce, chci se vrátit šipkou zpět, tak mne to nevrátí na stránku, na které jsem byla, ale na tu předchozí 😲 🙄 🙄
Od té doby, co s tím něco provedli mám pořád problémy s prohlížením ... ani nebudu říkat, co mně to.... byla bych asi už sprostá 😞 ach jo.
Nemáte tip ještě na tohle?
korunko, napada mne, obcas jsou tyhle divne problemy spojeny s cache prohlizece. vycistilas ji?
Tak to je pro mne španělská vesnice... skoro denně, nebo ob den čistím historii prohlížení ... je to v tom, nebo kde to hledat?
Ještě bych podotkla, že nikde jinde problémy s prohlížením nemám, jen na tom Aukru.
A ještě jsem zapomněla říct, že tohle se mi děje i při prohlížení v telefonu :-)) Už jsem z toho jelen :-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.