Moderátoři: smith
Tak to bude ten samý případ.
něco podobného se stalo i mně cca 2 týdny, přihazoval jsem na minci a na konci to hlásilo, že jsem vyhrál, ale výběr platby a dopravy se stále načítal, tak jsem se odhlásil a po přihlášení jsem zjistil, že jsem nevyhrál.
Prevodná tabuľka zachovalosti a vzácnosti podľa aukro.cz
1.) povedený = minca v stave šrot
2.) nádherný = len pár defektov (vyštrbený, prasknutý)
3.) super stav = vidieť obrysy mincového obrazu
4.) sbírkový = opis je čitateľný
5.) luxusní = lesk ako blesk (minca vyčistená na kosť)
1.) hledaný = predajca ho hledal v šuplíku
2.) vzácny = bol uložený v albume
3.) vzácnější = ani Karel ho v zbierke nemá
4.) velmi vzácny = Karel hovoril, že ho ani Láďa nemá
5.) raritní = minca z aukcie v kamennom aukčnom dome
Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Dobrý večer všem,
nevím, jestli můj příspěvek patří sem, ale snad ano. Chci se jen zeptat, jestli jste se dívali na "Provizní podmínky" na Aukru a pokud ano, tak co na ty podmínky říkáte?
Kdysi, když Aukro začínalo a měli to ještě Poláci, tak provize byla někde do 4%, což bylo super. Dnes je to za numismatiku 8,5 % + poplatky za přednostní výpis (bez kterého se vaše aukce v podstatě nikdy ani nedostane na první stránku). V prosinci jsem na Aukru něco málo po hodně dlouhé době prodala a Aukru jsem za tento prodej zaplatila celkem (poplatky a provize) cca 14% z utržené částky. Vzhledem k tomu, že mince jsem kdysi musela zaplatit já, veškerou práci s prodejem, popisem a vystavením aukce také já, tak mi tato částka od Aukra nepřipadá seriózní. Jaký na to máte prosím názor a kde budeme své přebytky prodávat? Protože tady to asi nepůjde.
Přikládám snímky PROVIZNÍCH PODMÍNEK A SAZEBNÍKU POPLATKŮ.
Obrázky:
Je to super business... 6-7% bylo ok... Ale zase je tam strop a přednostní výpis zlevněl
ferovyobchodnik@seznam.cz
Super business to je, podle mě by jim mohly stačit ty 4%, Polákům to stačilo.
Strop tam sice je, u zlatých mincí max 500 Kč je výborné. Ale u ostatních mincí je strop 8999 Kč a kolik mincí se prodá za částku větší než cca 106000 Kč ? U levnějších se vždy zaplatí 8,5%. Ten přednostní výpis nevím, ale myslím, že u numismatiky naopak zdražil, nyní je to za 10 dní 80 Kč . Takže za minci 1000 Kč zaplatím 80 Kč přednostní výpis a 8,5 % provize (nepočítám vystavení aukce), takže jim to celkem hodí 16,5% - počítám dobře ?
Ty poplatky zvedli evidentně tuto středu 12.1. Ani se o tom nepochlubili emailem.
Prostě využívat jen akci 20 nabídek zdarma plus nějaké ty šunty od koruny.
Přinejhorším doporučuji exil mezi podezřelé existence na Sbazaru.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Stejně si akorát zanadáváme a budeme prodávat dál.
Kde je poptávka tam je nabídka.
Za chvíli už to bude levnější dávat mince do aukcí Čns.
lub121@seznam.cz
Na Facebooku to docela frčí, doporučuji to zkusit. Skupina "Mince - Numismatika CZ".
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.