Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
vassilij: Vsiml jsem si ze jste ho preci jen nakonec identifikoval jako duty brakteatovy haler Karla IV. ?
vassilij napsal/a:
>
Zaregistrován
12. 8. 2006
To Kucera: Ano, podobá se mu nejvíc, ale těžko říct - někomu to víc připomíná Slezsko, někomu Čechy. Koruna je ale jiná než na slezských dutých haléřích, které jsem viděl, akorát má celou obruč. Ať si s ním poradí příští majitel ;-)
Zaregistrován
29. 8. 2007
[
moji mexičania 🙂
Zaregistrován
18. 11. 2009
Ahoj,taky něco nabídnu do chlubírny. Už se mi to ale začíná množit a musím koupit nová plata.
[
[
Zaregistrován
18. 11. 2009
Hmmm, tak za kvalitu se omlouvám,koukám, že nic néjní vidět..... ale jsou umístěny na mém webu.
Zaregistrován
12. 2. 2010
Koiko Tomio: Byl jsem na tvém webu a musím uznale říct, že máš moc pěkné kousky! To jako vážně! Pokud bych mohl mít drobnou připomínku, tak bych uvítal detailnější rozdělení mincí. máš tam pěkné PG a i zajímavou drobotinu, ale je to vše dokupy. Působí to na mě trochu chaoticky a musím se v tom probírat. Podle mě by to chtělo trochu roztřídit. Pokud se mrkneš na můj web, tak já jsem takto roztřídil groše.....Ale jinak doporučuju i ostatním se mrknout, je se na co dívat. Pokud jsem se tě dotkl, nezlob se, nemyslel jsem to zle. 😉
Zaregistrován
18. 11. 2009
4 Bigger - kdepak, nezlobím se, jsem rád, když se někdo vyjádří, proto tam mám mail. odkaz ale bohužel nikdo nenapsal. Ty stránky jsou asi měsíc starý, takže ve vývoji. mince jsou pro mne okrajovou záležitostí a měl jsem stránky na bankovky, ale jak píšu na webu..... problém....
Díky za info a jsem rád, že se líbili
Zaregistrován
12. 2. 2010
Koiko Tomio napsal/a:
4 Bigger - kdepak, nezlobím se, jsem rád, když se někdo vyjádří, proto tam mám mail. odkaz ale bohužel nikdo nenapsal. Ty stránky jsou asi měsíc starý, takže ve vývoji. mince jsou pro mne okrajovou záležitostí a měl jsem stránky na bankovky, ale jak píšu na webu..... problém....
Díky za info a jsem rád, že se líbili
Měsíc a takhle nabouchaný? Super, to já mám ty svoje až na druhý pokus...první se bohužel nezdařil.... Tak hodně zdaru a velkou návštěvnost! 😎
Zaregistrován
18. 11. 2009
4 Bigger - měsíc mám stránky, mince mám delší dobu - hodně jsem je měnil, bo to néjní můj obor. Díky
Zaregistrován
23. 12. 2009
Vyjadril bych se trochu k antice. Jsou to bezni panovnici, vetsinou v horsich stavech. Zkus si obohatit sbirku o nejaky ten lepsi kousek a dojem z antiky ti stoupne. Navic, nejsem si jisty jestli ten Delmatius je ten za koho ho mas. Rekl bych ze to neni on. Nehlede na ,,Constans,, (7), kde je na opisu ocividne CONSTANTIVS. Dale podle tebe Constantinus II (osmy obr.) by mohl byt klidne CONSTANTIVS (to vidim ja)....Dracek tu obcas pise, ze se nektere mince nehodi do sbirky. A i kdyz je stupnice zachovalosti dosti posunuta, zde bych take pouzil slova nektere ,,mince do sbirky nepatri. Nektere jsou opravdu v zoufalych zachovalostech i na antiku a jejich urcovani se pak podoba hadani z karet.
Jinak pekne stranky. Nechtel jsem kritizovat, jen poukazat, na podle me, dulezite veci.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.