Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
dobry den potrebovala bych ocenit nejake poštovní znamky s hitlerem orlicí a s masarykem zapotockym atak docela by me to zajimalo jakou maji hodnotu nektere jsou i orazitkovane dekuji zabodpoved na muj email olgasvobodova3@seznam.cz dekuji moc svobodova -klognerova
to jsou nekteré
Obrázky:
Paní Olinko, děkuji za foto. Bohužel známky které zde ukazujete jsou velice běžné navíc ty vaše jsou dosti poškozené. Známky které mají lep a jsou nepoužité nebereme nikdy do ruky ale do pinzety protože otisky na lepu nejsou žádoucí a snižují hodnotu. Abych odpověděl to co vidím má hodnotu do 10-20kč a to ještě asi přeháním.
Zdarím P.
P.
Ahoj,
na půdě naší chaty jsem našel poměrně velkou sbírku známek...České i zahraniční. Níže zasílám malou ochutnávku. Dohromady mám asi 100 obrázku, ale sem se to nevejde, protože to je limitováno velikostí obrázku. Mohu někomu zkušenému poslat obrázky aby mi řekl jestli to má nějakou hodnotu ?
díky
Obrázky:
Ahoj Komodore,
Pokud se jedná o větší množství známek a to Československých ať už prvorepublikových (ČSR I 1918 - 1939) nebo druhorepublikových (ČSR II 1945 - 1992) a mezi tím Protektorát (ČaM 1939 - 1945) je jich mnoho 🙂 Pokud bys známky chtěl sbírat je dobré si zakoupit katalog kde ceny jistě najdeš a budeš schopen sbírku ohodnotit sám 🙂 Pokud je chceš prodat je ideální známky vystavit na nějakou aukci kde se cena ukáže sama. Mohu ti zaslat pár odkazů podle kterých si můžeš udělat obrázek sám jak na tom tvá sbírka je. Někdy je těžké známky ohodnotit pouze z obrázku jelikož se hodnotí více parametrů. A to (jak již minimálně v tomto vlákně bylo napsáno 100x) zda jsou známky oražené či nové s lepem jaký je jejich stav atd. Dle tvé ochutnávky známky vypadají jako neoražené s lepem. Ale hned ta první 3Kč je celkem umazaná a má ohlý roh. To vše se hodnotí a nemusím připomínat, že na čisté známky by měla být pinzeta aby se neohmatal lep což také ubírá na hodnotě.
P.
no ono českých tam moc není, jsou tam hlvaně zahraniční... Můžu ti poslat pár náhledů na email ? jeden soubor má 4 MB tak jsem myslel že něco hodím na ulož to.. koukneš se mi na to ?
Hale podívat se můžu ale oceňovat nějak podrobněji nebudu protože vyhledat vše dle katalogu by trvalo týdny a reálná cena je jinde než za jakou se dá některá známka zakoupit v obchodě. Kdyžtak můžes na sako.mdk@seznam.cz
P.
tak jsem ti neco málo posall na mejl, stačí mi jen na to mrknout jestli myslíš že to za něco stojí
ahoj na radu níže zasílám obrázek všech zemí odkud známky mám. V souboru na uložto malá ochutnávka.. Najde se tu někdo kdo známkám rozumí a řekne mi jestli to má nějakou hodnotu ?
http://uloz.to/xrUg35JM/znamky-zahranicni-rar
obrázek níže ve větší kvalitě na : http://uloz.to/xtozz1Ms/bez-nazvu-png
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.