Moderátoři: smith
Ale sháním jen osobně, protože s ohledem na poštovné to pro mne nemá cenu.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
HLEDÁM DM bankovky předposlední emise/1960-80/(t.j. historické reprodukce portrétů z obrazů).
Pokud je někdo máte slušné z oběhu na prodej za kurs ve stavu cca 1 až 2+ mám zájem o hodnotu 10, 20, 50, 100DM(kterýkoliv rok vydání). Zájem mám pouze o 1 kus od nominálu, nenatržený a nepopsaný. Za slušný stav dám tyto ceny:
10DM - 130Kč
20DM - 270Kč
50DM - 700Kč
100DM - 1250Kč
Případné nabídky můžete poslat na mail: 2002martin@seznam.cz Díky za případnou nabídku 🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Tak hodnoutu 10DM jsem si dnes koupil, ostatní stále hledám...🙂
Díky za nabídku, ale neb to hledám z nostalgie a nesbírám to jinak, tak tolik nespěchám...
(pokud nebude nabídka tady, ukáže se časem na aukru nebo u nějakého prodejce na burze)
Za pár desítek korun nad nominální cenu se dají pořídit na ebayi UNC, za nejhezčí minimálně evropské bankovky bych tu krabičku cigaret obětoval
(pokud nekouříte jako já tak si místo krabičky dosaďte cokoli jiného v ceně těch pár Eur 🙂 )
Snad jsi chtěl napsat, za karton cigaret, ne? 😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Koupím papírovou dvacetikorunu s Václavem
Popište mi, jak by měla vypadat a kterého Václava a odkud byste si představoval. Něco ve Photoshopu vyrobím. Cena bude 500Kč za hodinu mojí práce, papír a toner v tiskárně bude gratis. Bez ochranných prvků. Pokud chcete věci jako mikrotext, cena bude samozřejmě mnohem vyšší... 😁 😁 😁
Chtěla bych radši originál než kopii 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.