Moderátoři: smith
Neznám papírovou dvacetikorunu na které by byl Václav ... Kterou myslíte?
No právě, žádná taková není. Morka, buďte konkrétnější.
pravdepodobne mysli 20Kč 1994 s přemyslem..
mozno mysli kovovu 20 kc 😁
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
omlouvám se za svoji nevědomost, kamarád mi to špatně řekl....jedná se tedy papírovou 20 Kč s Přemyslem Otakarem - mám to jako dárek jednomu začínajícímu sběrateli 😉
Naprosto libovolný obchod s bankovkami (v Brně např. Klim, v Praze Numis Konviktská, na Internetu Numismatika Baron nebo adresy typu bankovky/papirovaplatidla/numismatika/.cz/sk/com/eu), cenová hladina 100-150Kč. Pokud jste z města, kde nějaký takový obchod je, zajděte si tam, ať čtvrtinu ceny nedělá poštovné.
Ozvěte se na MMER3@seznam.cz, mám jich více, udělám Vám lepší cenu, než je zde uváděná cenová hladina.
Z českých a čs. bankovek můžu pak přidat prakticky vše, mám tam skoro vše vícekrát, obvykle i v bezchybném stavu.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Sháním 200K 1918,s rastrem nebo bez, zatím jakoukoliv nerozhoduje ani číselná řada či serie ,chybí mi.
Děkuji.Nabídky s cenou na mejl Stanos27@email.cz
koupím 20 Kr/1900 (jakýkoliv stav kromě šrotu)
ambasador: v nabídkách obchodníků je jich dostatek pravidelně v obchodech i na burzách, stačí si vzít dostatek peněz a zapomenout na směšné ocenění v katalogu...
P.S. Ale pokud tu 20K 1900 někdo prodáváte ve good/fine, zaplatím 200% vyobrazeného katalogu....
Mám zájem případně i o nabídku 10Korun 1900 a zajímá mne i staré Srbsko(do r.1917) a Černá Hora(do doku 1918 )
2002martin@seznam.cz
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.